2010. július 9., péntek

1. hét

Elnézés és bocsánat mindenkitől, aki tűkön ült, sajnos, általam előre nem látott okokból kifolyólag nem fértem nethez tegnap, ma is csak most sikerült... Az első feladvány megoldása TÁSKA volt, így három szerencsés közül sorsoltam. Sesame, Mephaela és Omma volt, aki eltalálta, mire készülök, és a szokásos cetlis megoldást választva dőlt el a kérdés.

Párom húzott, isteni keze ezúttal MEPHAELA cetlijének kedvezett, gratulálok! Tied lesz a táska, amit készítek! Küldj légyszi az emilemre címet, ott majd bővebben értekezünk! kreativkuckom@gmail.com

És akkor a második hét következik, ugye... A feladvány pedig:

Na, ebből mi lesz?


Megint egy hetetek van tippelni, azaz július 16-án, pénteken húzok sorsot, és teszem közzé a nyertest, valamint a harmadik feladványt!

7 megjegyzés:

  1. Most nálam is van egy aprócska játék, fél áron kaphatja meg egy ékszerem a nyertes :) De augusztusban lesz nagy játék sok nyereménnyel, és akik erre a játékomra jelentkeznek,azok között külön ajándékot sorsolok ki augusztusban :)

    VálaszTörlés
  2. Övnek néz ki, de lehetne akár egy táska fülrésze is. :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem ez valami, amibe madzagot kell fűzni. Pl. sátraknak volt régen ilyen ajtajuk, de ez ugyebár esetünkben nem valószínű.:) Valami, ahol cipzár is lehetne?

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Szerintem karkötő, valamivel összefűzve.

    VálaszTörlés