2010. július 31., szombat

4. hét + elmaradások...

Többféle is van, sajnos... Mentségként hoznám fel a játékot, ugyanis nem nagyon akartam, hogy mindenféle bejegyzések elvonják a figyelmet a játékról (lehet, hogy pont az ellenkező hatást értem el...?) Most már  lejárt a határidő, így bátorkodom írni egy nagyobb lélegzetvételű bejegyzést is.

Elsőként, még a játék kapcsán szeretném közölni, hogy eredetileg különdíj sorsolására is sor került volna abban az esetben, ha akadnak olyanok, akik mind a négy héten helyesen tippeltek. Ilyen sajnos nem volt, és nyertes hétből is csak kettő, a második-negyedik feladvány sajnos sikertelen volt, hiába a dupla esély... A megoldás egyébként mobiltok lett volna, vagyis lesz is, csak nem küldöm senkinek. Mindenesetre akkor is örülök, mivel mindkét eddigi nyertesemnek ez volt az első nyereménye... Köszönöm mindenkinek aki részt a játékban, és erőfeszítéseket tett a feladványaim megoldására...

Még ma akarok egy képes beszámolót is közzétenni, az utóbbi idő nyeremény, ajándék, kézmű terméséből...

Csodálatos új dolgokat és blogokat találtam, meseszép ötletek és fantasztikus megvalósítások mindenütt! Titkon kezdek szerelembe esni a miniatűr világgal, de azt hiszem, ez csak plátói szerelem lesz, habár "Sose lehessen azt tudni!"(Micimackó után...) Gyönyörű gondolatokat találtam Beánál, például EZT és EZT is.

Az utóbbi időben egyébként varrtam, horgoltam, amikor időm engedte, azonkívül csendben csodáltam a Ti alkotásaitokat is.

Volt négy felejthetetlen napunk kettesben az Emberrel, semmi extra, csak itthon, mert anyum jó messzire utazott a barátaihoz (Kapuvárra). Mi pedig élveztük a szabadságot, romantikusan, gyertyafényben vacsiztunk koktéloztunk, maratoni filmnézést is rendeztünk (tudva, hogy nem vagyunk semmivel sem időhöz kötve, ezt meg lehetett tenni). Voltunk kétszer is a Tiszaújvárosi strandon, másodszor még a Hooligans is fellépett a kedvünkért... ;)

Nem is tudom, volt-e még valami, de amint eszembe jut, leírom egy papírra, amit aztán majd elhagyok...magamat ismerve :D Na jó, nem is, csak majd igyekszem még összeszedni néhány morzsát.

Közben jó sokan kattintottak rám, nő a látogatószámom, nemsokára ezer...(remélem, hamar). Már előre szólok, most egy kis pihi jön, de idénre még tervezek kettő, vagy három játékot. Kettő biztos, a harmadik még majd elválik, vagy az is lehet, hogy pont egybe esik majd kettőnek az ideje (még nem tudom), és akkor azokat összevonom majd. De már most tessék készülni, nem tétlenkedős játék lesz egyik sem. :D:D:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése