2010. július 25., vasárnap

3. hét

Nos, letelt a harmadik hét is, nem túl nagy lelkesedéssel, viszont a megjegyzések között (2db volt) lett 1! helyes válasz is (többé-kevésbé). Nos a helyes válasz tároló, valamilyen állatka fejével díszített, a konzervvel merevített szütyő, amely persze zsebkendők tárolására is megfelel, így mivel ez volt az egyetlen olyan tipp, amely megközelítette a tervemet, elfogadom, és az ötlet kitalálóját, SESAME-ot illeti a dicsőség, és a tároló, miután elkészül!

Gratulálok SESAME!!! Légyszi vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben:  kreativkuckom@gmail.com  , És döntsd el, hogy milyen állatfejet szeretnél? (macsek, maci, kutya, malac, stb.) Várom a levelet, és ne feledd, 5 napod van jelentkezni érte!

Az utolsó feladvány pedig, ahogyan ígértem is, a második, sikertelen feladat újra, tehát ismét azt kell kitalálnotok, mi lesz egy kiszolgált tornacsuka fűzőrészéből!




A szabályokat ITT találjátok!


Most is egy hetet adok tippelni, Tehát a játék jövő szombaton, július 31-én este hatkor ér véget! Akkor kisorsolom utolsó nyertesemet, és készülök a következő játékra, ami néhány hét múlva lesz esedékes!

1 megjegyzés:

  1. Jaj de jó, nyertem! :)Már írom is az e-mailt! :)
    Hogy mi látható a képen..hm.. talán egy táska pántja? :)

    VálaszTörlés