2010. június 9., szerda

Horgofil lettem...



Végérvényesen és visszavonhatatlanul! Mindig a horgoláson jár az eszem, most is mellettem üldögél egy félkész munka, hogy nehogy elfelejtsem... Mellesleg nem tudok nagyikockát. És semmilyen kockát sem tudok :((( Mi lesz így velem? Hogy fogok takarót horgolni? Kerek lesz, vagy mi? Ajajjj... Nagy a baj! De amúgy egyre jobb vagyok. Most éppen egyszerre horgolok kalapot nagyimnak, meg magamnak is, valamint egy kis nyáresti partikhoz való szütyőcskét. És közben nézedlődök itt-ott, hogy hol tanulhatnék új dolgokat. Ez azért vicces, mert igazándiból az alapokkal se nagyon vagyok tisztában, tudok néhány szemet, de a nevüket, azt már nem. Persze lényeg, hogy meg tudom csinálni. Csak így nehéz kiigazodni egy leíráson... mondjuk.

Ezek az első készítmények. Minta nélkül készültek, csak úgy, ami jött. A legelsőről még nincs kép, ez itt a második, alant pedig a harmadik.


Nyaklánc

Erről lehet szavazni, hogy mi ez! Írjatok megjegyzésbe ötleteket, ehhez a bejegyzéshez. Aki legközelebb tippel, az felkerül a dicsőségfalamra! Az első helyes, vagy nagyon közeli tipp lesz a nyertes! Hajrá! ;)


Namiez?


Üdv! Zilla

5 megjegyzés:

  1. Ígéretes indulás! :)
    Alátét?

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! Már azt hittem, senki nem akar velem játszani, mert nem ajánlottam fel nyereményt... de örülök, hogy Te itt vagy! És egyébként az egyik funkcióját eltaláltad, de ha jobban megfigyeled a képet (nagyítva esetleg) , akkor látszik rajta valami, amitől mindjárt jó lesz másra is! Lehet hogy már túl sokat súgtam?

    VálaszTörlés
  3. Hááát... Van ott egy masni, és körben befűzve egy madzag. Sajna így sem tudom. :(

    VálaszTörlés
  4. Pedig jó nyomon jársz :))))

    VálaszTörlés
  5. Ha holnapig sem lesz új tipp senkitől, lezárom a tippversenyt, és kihirdetem Belindát győztesnek!

    VálaszTörlés