2010. június 30., szerda

Gív-övéj námbör tú!

Ezt is megéltük! Nagy izgalmak közepette telt el az a három óra, ami a játék végétől a sorsolásig hátravolt! Helyes választ végül ketten adtak, 22 gomb van a képen(vagyis ennyi látszik, mert én tudom, hogy amikor fotóztam, a kis táskában rejtőzött még néhány, kívülállóknak láthatatlanul, de őket csak én tudom)! Ettől függetlenül úgy gondoltam, hogy mindnyájan, akik vettétek a fáradtságot, és számolni kezdtetek, megérdemlitek az esélyt, hogy megnyerjétek a meglepit! Nem is szaporítom tovább a szót, jöjjön, amire mindannyian vártunk!

A jelentkezők!



Kicsire gyúrva(szokás szerint)



Tasikámban(mindenki benne van, számoljátok meg, ha akarjátok!)



Dávidom(vőlegényem) kezében a kihúzott nyertes nevét rejtő hajtogatvány




ESTIBOGÁR!!!!!!! a nyertes!

Fogadd meleg gratulációmat, írj e-mailt, vagy valamit a címeddel, amire küldhetem a nyereményedet, ne feledd, öt napod van jelentkezni érte, és rendelkezz róla, hogy akarod-e előre tudni, vagy csak ha megérkezik, hogy mit kapsz tőlem!

Röviden ennyi a teendőd! Mindenkinek nagyon hálás vagyok a részvételért, jólesett, hogy volt, aki jelentkezett hozzám is, vigaszul súgom meg csak nektek(mindenki más fogja be a szemét-fülét), hogy lesz még játék, remélem sok, arra is várlak vissza benneteket, egyszer mindenkire sor kerül!

köszönömköszönöm :)

6 megjegyzés:

  1. Csatlakozom az előttem szólóhoz, grat Estibogár! Ahogy haladtam egyre lejjebb,és csak jöttek a képek, de az egyiken sem a nyertes még.. egyre jobban izgultam,reménykedtem.. de másnak kedvezett a szerencse :) De legalább tudtam hány gomb van a képen :)

    VálaszTörlés
  2. Gratula Estibogárnak! Felém már utazik egy meglepi, úgyhogy szavam sem lehet. :)

    VálaszTörlés
  3. Jól mondod, Belinda, már úton van az ajándékod!

    VálaszTörlés
  4. Köszi mindenkinek...Nem tudom az Eümail cimed Zilla...Megadod? Amugy nálam is játék van...Gyertek, hátha szerencsétek lesz...Amugy ez az első nyeremányem... Még sose nyertem semmit

    VálaszTörlés
  5. Estibogár! Az e-mailem: kreativkuckom@gmail.com
    Mégegyszer gratula!

    VálaszTörlés